Podotherapie Zenderen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zenderen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysotherapie de Haere – ter Brugge, aan Erve Oosterveld 1.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysotherapie de Haere – ter Brugge, aan Erve Oosterveld 1. In het pand zijn, naast de podotherapeut, ook fysiotherapeuten en ergotherapeuten aanwezig. Het pand bevindt zich tegenover het bedrijf Succes Signs. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Old Coopers Hall’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Podotherapie Zenderen

Podotherapie Zenderen

Erve Oosterveld 1
7625 NC, Zenderen

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo De haere

De Haere

Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

De Haere