088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut medical tapingPodotherapeut in behandelkamer Podotherapie Zenderen

Podotherapie Zenderen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zenderen? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysotherapie de Haere – ter Brugge, aan Erve Oosterveld 1.

Podotherapie Zenderen

Erve Oosterveld 1
7625 NC, Zenderen

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Fysotherapie de Haere – ter Brugge, aan Erve Oosterveld 1. In het pand zijn, naast de podotherapeut, ook fysiotherapeuten en ergotherapeuten aanwezig. Het pand bevindt zich tegenover het bedrijf Succes Signs. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Old Coopers Hall’, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59912150096

  Eline

  Regioleider / Kinderpodotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

 • Logo De haere

  De Haere

  Wij zien beweging als bron voor een fit en vitaal leven. Ook als gewoon bewegen door een blessure, ziekte of ouderdom minder vanzelfsprekend wordt.

  De Haere

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: