Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapeut in Rotterdam

Podotherapeut in Rotterdam

Voetencentrum Wender heeft verschillende podotherapiepraktijken in Rotterdam. Deze praktijken bevinden zich in de wijken Charlois, Prins Alexander, Hillegersberg-Schiebroek, Noord, Feijenoord en IJsselmonde. Onze praktijken zijn allemaal makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de betreffende podotherapie praktijk.

Podotherapie vestigingen in Rotterdam

Podoloog Rotterdam

Podotherapie vestigingen in Rotterdam

Voetencentrum Wender bestaat uit een team van podotherapeuten dat gespecialiseerd is in het onderzoeken, behandelen en verhelpen van lichamelijke klachten die ontstaan door een verkeerde loophouding of voetstand. In Rotterdam vindt u ons in verschillende gezondheidscentra. Hierin werken wij nauw samen met andere specialisten zoals de huisarts en de fysiotherapeut, om tot een juiste behandeling te komen die uw klachten doet verminderen.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Rotterdam?

Wanneer gaat u naar Voetencentrum Wender?

Wanneer gaat u naar Voetencentrum Wender?

Heeft u last van zere voeten? Of pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Rotterdam. Door het uitvoeren van een onderzoek kan onze podotherapeut een specifieke oplossing bedenken voor de patiënt, bijvoorbeeld het aanmeten van podotherapeutische zolen of het geven van een schoenadvies. Bij Voetencentrum Wender staat de patiënt centraal en doen wij er alles aan om kwaliteitszorg te leveren met als doel een zo specifiek mogelijk oplossing te bedenken voor de patiënt, omdat wij geloven dat iedereen pijnvrij door het dagelijkse leven moet kunnen gaan.

Om een bezoek aan een podotherapie praktijk in Rotterdam zo makkelijk mogelijk te maken zijn we op diverse locaties in de stad gevestigd. Zo is er altijd een podotherapeut bij u in de buurt.

Podotherapie Behandeling

Podotherapie Behandeling

De behandeling van een podotherapeut altijd met een kort vraaggesprek, waarin de podotherapeut kennis met u maakt en probeert te achterhalen welke klachten u ervaart en waar deze vandaan komen. Op basis daarvan start de podotherapeut een onderzoek. Afhankelijk van uw klachten worden uw looppatroon en bijvoorbeeld de functie van uw spieren, pezen en gewrichten bekeken. Soms wordt daarbij ook gebruik gemaakt van een drukmeting, waarmee digitaal de drukverdeling onder uw voeten in beeld wordt gebracht. Na het onderzoek bespreekt de podotherapeut een mogelijke behandeling met u.

Er zijn diverse manieren om klachten te verhelpen. Zo kan er een podotherapeutische zool of een orthese voor u gemaakt worden. Voor ingegroeide nagels kan een nagelbeugel worden gemaakt.

Steunzolen aanmeten in Rotterdam

Steunzolen aanmeten in Rotterdam

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Rotterdam om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.