088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Amersfoort de Kievit

Podotherapie Amersfoort de Kievit

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Amersfoort? Dan kunt u terecht bij onze locatie de Kievit in Amersfoort.

Podotherapie Amersfoort de Kievit

Koningin Wilhelminalaan 33
3818 HN, Amersfoort

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De Kievit in Amersfoort is een multidisciplinaire locatie waar wij totale voetzorg bieden. Wij zijn hier gevestigd met orthopedisch schoenmakers van Kievit Orthopedie. Ons pand bevindt zich in Amersfoort Zuid, recht tegenover Amersfoort Centraal Station en De Eenhoorn.

Zo vindt u de wachtruimte:

De ingang bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. bij binnenkomst treft u onze gezamenlijke wachtkamer aan. U kunt hier plaatsnemen, waar uw podotherapeut u zal ophalen.

Parkeren:

Als u vanaf het station de Kon. Wilhelminalaan inrijdt, zult u aan de linkerkant van het gebouw beperkte betaalde parkeerplekken vinden. Dit is de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid. Iets verderop in de straat vindt u ook langs de weg betaalde parkeerplekken. Een andere optie is parkeren bij het Centraal Station, ook hier zijn parkeermogelijkheden tegen betaling.

Let op! Indien de dichtstbijzijnde parkeerplaats vol is, houd er dan rekening mee dat het nog ongeveer 5 minuten lopen is naar de ingang van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104854796

    Larissa

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amersfoort?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Amersfoort?

Ervaart u pijn in de voeten, knieën of rug? Maak dan eens een afspraak voor Podotherapie in Amersfoort. De podotherapeut is de expert op gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. De pijn die ontstaat bij het lopen of staan wordt uitgebreid onderzocht. Veel mensen kennen de podotherapeut van steunzolen, maar er zijn veel andere behandelmogelijkheden. U kunt bij de podotherapeut in Amersfoort terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Welke klachten worden behandeld?

Welke klachten worden behandeld?

Er worden veel veel verschillende lichamelijke klachten behandeld door de podotherapeut in Amersfoort. Veel voorkomende voorbeelden in de podotherapiepraktijk zijn pijn in de achillespeeshielspoor of een stekende pijn in de knie.

Steunzolen aanmeten in Amersfoort

Steunzolen aanmeten in Amersfoort

Bent u geïnteresseerd in steunzolen op maat? Dan kunt u terecht bij onze podotherapeuten in Amersfoort. Het aanmeten van zolen in Amersfoort wordt volledig digitaal gedaan, waardoor we in staat zijn om zeer nauwkeurig te werk te gaan. Met behulp van een iPad 3D scanner wordt er een digitale voetafdruk gemaakt. Op basis van uw voetklachten kan de podotherapeut aanpassingen doen in uw steunzolen. Het digitale ontwerp wordt daarna machinaal gefreesd waarna u uw steunzolen thuis ontvangt.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: