088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Bilthoven Julianalaan

Podotherapie Bilthoven Julianalaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Bilthoven? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Julianalaan, in het pand van Apotheek Huisartsenpraktijk Bilthoven.

Podotherapie Bilthoven Julianalaan

Julianalaan 17a
3722 GD, Bilthoven

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Apotheek en Huisartsenpraktijk Bilthoven, aan de Julianalaan. Het pand zit tegenover de Xenos. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Vinkenplein’ en bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Het treinstation van Bilthoven bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt voor het pand 1 uur gratis parkeren. Let op: er geldt een blauwe zone, dus u moet de blauwe parkeerschijf gebruiken.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59911842696

    Alexandre

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Bilthoven?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Bilthoven?

Ervaart u pijn in de  voeten, knieën of rug? Dan kunt u een afspraak maken voor Podotherapie in Bilthoven. De podotherapeut doet uitgebreid onderzoek naar de oorzaak uw klachten. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk bij de podotherapeut in Bilthoven. U kunt bij de podotherapeut in Bilthoven terecht voor schoenadviesop maat gemaakte steunzolen aan laten meten, taping, een orthese (teenstukje), behandeling van een ingegroeide teennagel, rekoefeningen en meer.

Steunzolen aanmeten in Bilthoven

Steunzolen aanmeten in Bilthoven

Steunzolen zijn uitneembare zolen die u in uw schoenen plaatst. De podotherapeut in Bilthoven kan in veel gevallen steunzolen toepassen, omdat ze van grote invloed kunnen zijn op het verminderen van uw pijnklachten.

Podotherapeut of Podoloog in Bilthoven

Podotherapeut of Podoloog in Bilthoven

Er is een groot verschil tussen een podoloog en een podotherapeut. Een podoloog heeft een onbeschermde titel. In veel gevallen heeft een podoloog een cursus of een korte module gevolgd. Een podotherapeut is daarentegen hbo geschoold met een opleiding van vier jaar en behandelt een groter aantal klachten. Bij Voetencentrum Wender in Bilthoven wordt u geholpen door podotherapeuten.

Vergoeding podotherapie

Vergoeding podotherapie

Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering. Afhankelijk van uw verzekeringspakket worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. De meeste zorgverzekeraars accepteren een werkwijze waarbij wij de factuur rechtstreeks voor u indienen bij uw zorgverzekeraar. Het gedeelte dat vergoed wordt, wordt dan alvast door uw zorgverzekeraar betaald. Blijven er daarna nog kosten over, dan ontvangt u voor het restbedrag een factuur. Dit is ook mogelijk binnen onze praktijken in Bilthoven.

Omdat podotherapie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket, wordt er geen aanspraak gemaakt op uw eigen risico.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: