Podotherapie Bilthoven Julianalaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Bilthoven? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Julianalaan, in het pand van Apotheek Huisartsenpraktijk Bilthoven.

Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Apotheek en Huisartsenpraktijk Bilthoven, aan de Julianalaan. Het pand zit tegenover de Xenos. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Vinkenplein' en bevindt zich op 1 minuut loopafstand. Het treinstation van Bilthoven bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt voor het pand 1 uur gratis parkeren. Let op: er geldt een blauwe zone, dus u moet de blauwe parkeerschijf gebruiken.

Podotherapie Bilthoven Julianalaan

Julianalaan 17a
3722 GD, Bilthoven

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers binnen deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: