Podotherapie De Bilt

Bent u op zoek naar een podotherapeut in De Bilt? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum de Bilt
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich aan de Henrica van Erpweg. In het pand zijn ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een diëtiste, kinderfysiotherapeut en de huisarts. Het pand is gelegen in een woonwijk. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘Dr. Letteplein’, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u op de eerste verdieping binnenloopt vanuit de lift op de trap, treft u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie De Bilt

Podotherapie De Bilt

Henrica van Erpweg 2
3732 BG, De Bilt

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Dermea

Dermea

Dermea is een praktijk voor huidtherapie, gevestigd in de Bilt, Odijk en Wijk bij Duurstede. U kunt o.a. terecht voor steunkousen en oedeemtherapie.

Dermea

Wij zijn aangesloten bij: