Podotherapie Hoogland Zuivelhof

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Hoogland? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan het Zuivelhof, in het pand van FysioAmersfoort.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van FysioAmersfoort, aan het Zuivelhof. Het pand zit schuin tegenover de Albert Heijn. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Hoogland, Esdoornlaan' en bevindt zich op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst vindt u de gedeelde wachtruimte aan uw rechterzijde,  hier kunt u plaatsnemen. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

LET OP! Vanaf augustus t/m oktober 2022 is de straat dicht. De auto kan geparkeerd worden bij de Albert Heijn. Via de stoep is de praktijk te bereiken.

Podotherapie Hoogland Zuivelhof

Podotherapie Hoogland Zuivelhof

Zuivelhof 2
3828 CW, Hoogland

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: