Podotherapie Soesterberg

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Soesterberg? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Soesterberg, aan de Rademakerstraat.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Bent u op zoek naar een podotherapeut in het centrum van Soesterberg? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van Fysiotherapie Soesterberg, aan de Rademakerstraat. In het pand zijn naast de podotherapeut en de fysiotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een diëtist, verloskundige en een prikpost. Het pand is gelegen nabij de PLUS supermarkt. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, genaamd ‘t Zwaantje, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Wanneer u het gebouw binnenkomt, treft u direct de wachtkamer waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt 1 uur gratis parkeren aan de voorzijde van het pand, met blauwe parkeerkaart. Ongeveer 100 meter verderop kunt u gratis parkeren zonder de blauwe parkeerkaart.

Podotherapie Soesterberg

Podotherapie Soesterberg

Rademakerstraat 93
3769 BC, Soesterberg

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysio Soesterberg

FysioSoesterberg

Beter worden en beter blijven doet u met FysioSoesterberg.

FysioSoesterberg

Wij zijn aangesloten bij: