fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut drukmeting lopenPodotherapeut drukmeting lopen Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Overvecht-Noord? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Eerstelijnscentrum Carnegiedreef in Utrecht.

Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Carnegiedreef 18
3563 AA, Utrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut en een diëtiste. Het pand is gelegen nabij een apotheek en een winkelcentrum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De twee dichtstbijzijnde bushaltes, genaamd Zamenhofdreef en Carnegiedreef, bevinden zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Aan de voorzijde van het gebouw neemt u de meest rechter ingang. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte vindt u achterin het pand. Om de juiste wachtruimte te bereiken, loopt u door de eerste wachtruimte, waarna u rechts aanhoudt. U komt uit in wachtruimte 2, waar u plaats mag nemen. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Faith

  Medisch Pedicure

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59107758196

  Kely

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Pedicure in Utrecht

Pedicure in Utrecht

Op deze locatie kunt u ook terecht voor pedicurebehandelingen. De pedicure in Utrecht behandelt veelvoorkomende voetproblemen zoals eeltvorming, likdoorns, schimmelnagels, verdikte nagels en kloven. Ze heeft speciale technieken zoals nagelbeugels en antidruktechnieken tot haar beschikking om uw klachten te verminderen of helemaal weg te nemen. Bij ernstige klachten zal de pedicure u gericht doorverwijzen naar de podotherapeut of huisarts. Ook kan de pedicure u deskundig advies geven over geschikte schoenen en persoonlijke hygiëne.

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: