Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Overvecht-Noord? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Eerstelijnscentrum Carnegiedreef in Utrecht.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

In het pand zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners aanwezig, zoals een huisarts, fysiotherapeut en een diëtiste. Het pand is gelegen nabij een apotheek en een winkelcentrum. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer goed bereiken. De twee dichtstbijzijnde bushaltes, genaamd Zamenhofdreef en Carnegiedreef, bevinden zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Aan de voorzijde van het gebouw neemt u de meest rechter ingang. De podotherapeut houdt spreekuur op de begane grond. De wachtruimte vindt u achterin het pand. Om de juiste wachtruimte te bereiken, loopt u door de eerste wachtruimte, waarna u rechts aanhoudt. U komt uit in wachtruimte 2, waar u plaats mag nemen. Deze wordt gedeeld met de andere zorgverleners in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het pand.

Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Podotherapie Utrecht Carnegiedreef

Carnegiedreef 18
3563 AA, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: