Podotherapie Utrecht Concordia

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Amsterdamsestraatweg vlakbij Lombok, Zuilen en Kanaleneiland, bij huisartsenpraktijk De Watertoren in Utrecht. De praktijk van De Watertoren op deze locatie is genaamd ‘Concordia’.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in huisartsenpraktijk de Watertoren. De praktijk van De Watertoren op deze locatie is genaamd ‘Concordia’. Het pand is gelegen tegenover de bushalte Concordiastraat en is dan ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Let op: Voetencentrum Wender is ook gevestigd op een andere locatie aan de Amsterdamsestraatweg.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de begane grond. Bij binnenkomst gaat u direct rechtsaf. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt parkeren in de Narcisstraat of bij de Plantage. De parkeerkosten bedragen €2,93 per uur.

Podotherapie Utrecht Concordia

Podotherapie Utrecht Concordia

Amsterdamsestraatweg 288
3551CS , Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: