Podotherapie Utrecht de Amazone

Bent u op zoek naar podotherapie in Utrecht Overvecht? Maak dan een afspraak bij de podotherapeut in Gezondheidscentrum de Amazone.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De podotherapeut bevindt zich aan de Amazonedreef in Utrecht. Het pand is gelegen nabij supermarkt Lidl en winkelcentrum Overvecht. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Amazonedreef, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst volgt u de bewegwijzering, waarmee u naar de wachtruimte geleid wordt. Hier mag u plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de omgeving van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Utrecht de Amazone

Podotherapie Utrecht de Amazone

Amazonedreef 41A
3563CA, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: