fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Utrecht de Amazone

Podotherapie Utrecht de Amazone

Bent u op zoek naar podotherapie in Utrecht Overvecht? Maak dan een afspraak bij de podotherapeut in Gezondheidscentrum de Amazone.

Podotherapie Utrecht de Amazone

Amazonedreef 41A
3563CA, Utrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De podotherapeut bevindt zich aan de Amazonedreef in Utrecht. Het pand is gelegen nabij supermarkt Lidl en winkelcentrum Overvecht. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Amazonedreef, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de begane grond. Bij binnenkomst volgt u de bewegwijzering, waarmee u naar de wachtruimte geleid wordt. Hier mag u plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de omgeving van het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104854796

    Larissa

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: