Podotherapie Utrecht de Brug

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht? Maak dan een afspraak bij de podotherapeut in Gezondheidscentrum de Brug.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum de Brug, aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht, in de Elinkwijk. Het pand is gelegen naast de stichting ‘School voor Manuele Therapie’. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook andere zorgverleners werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Wethouder D.M. Plompstraat, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de tweede verdieping. Bij binnenkomst neemt u de trap of de lift. Bij binnenkomst op de tweede verdieping treft u direct een wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Deze wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Utrecht de Brug

Podotherapie Utrecht de Brug

Amsterdamsestraatweg 652
3555 HX, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: