088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Leidsche Rijn? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Julius Gezondheidscentra.

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Dublinstraat 2
3541CD, Utrecht

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapeut bevindt zich in Julius Gezondheidscentra, aan de Dublinstraat in Utrecht. Het pand bevindt zich in het nieuwe winkelgebied in Leidsche Rijn centrum, tegenover de parkeergarage. Op deze locatie zijn naast de podotherapeut verschillende huisartsen werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Leidsche Rijn, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Neemt u de trein, dan kunt u uitstappen bij station Leidsche Rijn, op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u binnen loopt op de eerste verdieping vanuit de lift of de trap, vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt 2 uur gratis parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. In de omliggende wijk kunt u aan de straat ook gratis parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105982396

  Henar

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59105000796

  Sushilla

  Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: