Altijd een stap verder.

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Dublinstraat 2
3541CD, Utrecht

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Leidsche Rijn? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Julius Gezondheidscentra, aan de Dublinstraat in Utrecht. Het pand bevindt zich in het nieuwe winkelgebied in Leidsche Rijn centrum, tegenover de parkeergarage. Op deze locatie zijn naast de podotherapeut verschillende huisartsen werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Leidsche Rijn, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Neemt u de trein, dan kunt u uitstappen bij station Leidsche Rijn, op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte:

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u binnen loopt op de eerste verdieping vanuit de lift of de trap, vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt 2 uur gratis parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. In de omliggende wijk kunt u aan de straat ook gratis parkeren.

Bijzonderheden:

  • Rolstoeltoegankelijk

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: