Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Leidsche Rijn? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Julius Gezondheidscentra.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapeut bevindt zich in Julius Gezondheidscentra, aan de Dublinstraat in Utrecht. Het pand bevindt zich in het nieuwe winkelgebied in Leidsche Rijn centrum, tegenover de parkeergarage. Op deze locatie zijn naast de podotherapeut verschillende huisartsen werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Leidsche Rijn, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Neemt u de trein, dan kunt u uitstappen bij station Leidsche Rijn, op 5 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u binnen loopt op de eerste verdieping vanuit de lift of de trap, vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt 2 uur gratis parkeren in de nabijgelegen parkeergarage. In de omliggende wijk kunt u aan de straat ook gratis parkeren.

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Podotherapie Utrecht Leidsche Rijn

Dublinstraat 2
3541CD, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Leidsche Rijn Centrum

Goede zorg die toegankelijk is voor alle bewoners van Leidsche Rijn. Daar staan wij voor als Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra. Dat doen we door uiteenlopend zorgaanbod aan te bieden voor u als bewoner in uw buurt.

Julius Gezondheidscentra

Wij zijn aangesloten bij: