088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut steunzolen in schoenenPodotherapeut steunzolen in schoenen Podotherapie Veenendaal Boompjesgoed

Podotherapie Veenendaal Boompjesgoed

Bent u op zoek naar een behandeling bij een podotherapeut in Veenendaal? Breng dan een bezoek bij onze podotherapiepraktijk aan de Boompjesgoed 2a.

Podotherapie Veenendaal Boompjesgoed

Boompjesgoed 2a
3901 MJ, Veenendaal

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De praktijk bevindt zich in het pand van Fysiocentrum Berends. Het pand is een appartementencomplex en ligt in het stadsdeel ‘Engelenburg’. Achter het pand vindt u het politiebureau en aan de andere kant van het gebouw staat het gemeentehuis. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte ‘politiebureau’ bevindt zich op ongeveer 1 minuut lopen van de praktijk.

Zo vindt u de wachtkamer

Bij binnenkomst is de wachtkamer direct zichtbaar. De wachtkamer wordt gedeeld met de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden, uw behandelaar haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorkant van het pand. Bij gebruik van de navigatie, navigeer naar de straat ‘Sterke Arm’. Vanaf de kant van de Boompjesgoed rijd u langs het politiebureau en slaat u de eerstvolgende weg rechtsaf. U komt dan voor een slagboom uit, wanneer u op de knop drukt wordt de slagboom opengedaan. Sla dan direct linksaf. Hier vindt u vijf parkeerplaatsen voor de ingang van de praktijk.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Justin

  Podotherapeut

 • Podotherapeut

  Michelle

  Podotherapeut

 • Carina

  Medewerker Servicebureau

 • Daniëlle

  Medewerker Servicebureau

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: