Podotherapie Veenendaal

Bent u op zoek naar podotherapie in Veenendaal? Maak dan een afspraak bij de podotherapeut in Steunkousenwinkel Schmidt Medica.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich aan de Zandstraat in het centrum van Veenendaal. Het pand is gelegen in het winkelcentrum. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Zwaaipijn, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren in het Scheepjeshof, tegen een tarief van €1,00 per 34 minuten. U kunt gratis parkeren aan de Zandstraat 99, op enkele minuten loopafstand van de locatie.

Podotherapie Veenendaal

Podotherapie Veenendaal

Zandstraat 7
3901 CH, Veenendaal

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging