Podotherapie Vleuten-De Meern

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Vleuten-De Meern? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Julius Gezondheidscentrum.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Julius Gezondheidscentrum, aan de Utrechtse Heuvelrug in Vleuten-De Meern. Het pand is gelegen nabij het Amadeus Lyceum. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook vele andere zorgverleners werkzaam, zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut, ergotherapeut en de tandarts. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Vleuten Eykenstein’, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u de trap of lift neemt, vindt u direct de wachtruimte van de podotherapeut. Hier mag u plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren aan de voorzijde van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Vleuten-De Meern

Podotherapie Vleuten-De Meern

Utrechtse Heuvelrug 130
3452 JA, Vleuten-De Meern

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: