Podotherapeut aanmeten steunzolenPodotherapeut aanmeten steunzolen Podotherapeut in Utrecht

Podotherapeut in Utrecht

Voetencentrum Wender biedt podotherapie in Utrecht op verschillende locaties aan. Onze vestigingen bevinden zich verspreid over de wijken Overvecht, Vleuten-De Meern, Noordwest, Lunetten, Leidsche Rijn, Lombok en Kanaleneiland.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Utrecht?

Podoloog Utrecht

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Utrecht?

Ervaart u pijn in de voeten, knieën, heupen of rug? Dan wordt het aangeraden om één van onze podotherapeuten in Utrecht te bezoeken. De podotherapeut is gespecialiseerd in alles op het gebied van de voet en de klachten die daaruit voortkomen. Naar aanleiding van een onderzoek kan de podotherapeut er voor zorgen dat de pijn wordt verminderd of zelfs verdwijnt, door bijvoorbeeld podotherapeutische zolen (ook wel inlegzolen of steunzolen genoemd), rekoefeningen, taping, een nagelbeugel of een schoenadvies. Daarnaast kan de podotherapeut bijvoorbeeld uw likdoorn of ingegroeide teennagel behandelen.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Utrecht?

Steunzolen aanmeten in Utrecht

Steunzolen aanmeten in Utrecht

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Utrecht om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Podotherapie behandelingen in Utrecht

Podotherapie behandelingen in Utrecht

Een aantal vormen van pijn in de voeten komen veel voor in de podotherapiepraktijk. Een aantal voorbeelden van klachten die worden behandeld met podotherapie in Utrecht zijn:

Het is goed om te weten dat deze klachten in veel gevallen goed te behandelen zijn. U kunt voor behandeling van deze en een groot aantal andere voetklachten terecht bij onze podotherapeut in Utrecht.

Vergoeding Podotherapie

Podotherapie in Utrecht

Vergoeding Podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Utrecht en bent u benieuwd naar uw vergoeding voor podotherapie of hulpmiddelen, zoals steunzolen? Gebruik ons vergoedingenoverzicht om te zien welk gedeelte van de kosten uw zorgverzekeraar vergoedt in uw verzekeringspakket. Podotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering en gaat daarom niet ten koste van uw eigen risico.

Vergoedingenoverzicht

Altijd een stap verder.