Podotherapie Utrecht Gagelhof

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Overvecht? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Gezondheidscentrum Gagelhof.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Gagelhof, aan de Zambesidreef in Utrecht. Het pand is gelegen op een plein, nabij supermarkt Dirk van den Broek. De locatie goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Oranjerivierdreef, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut direct bij binnenkomst, op de begane grond. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand, zoals de huisarts en de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de omgeving van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Utrecht Gagelhof

Podotherapie Utrecht Gagelhof

Zambesidreef 165
3564 CB, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: