Podotherapie Utrecht Lunetten

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Utrecht Lunetten-Zuid? Breng dan eens een bezoek aan onze podotherapeut in Gezondheidscentrum Lunetten.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich aan de Oreal in Utrecht. Het pand is gelegen nabij de Waterlinieweg en het kunstwerk ‘De Champignon’. Binnen het gezondheidscentrum zijn naast de podotherapeut ook de huisarts en de fysiotherapeut werkzaam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Stelviobaan, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Voetencentrum Wender houdt spreekuur op de eerste verdieping. Wanneer u de trap of lift neemt, vindt u direct de wachtruimte van de podotherapeut. Hier mag u plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere zorgdisciplines in het pand. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren in de omgeving van het gezondheidscentrum.

Podotherapie Utrecht Lunetten

Podotherapie Utrecht Lunetten

Oeral 1
3524 DS, Utrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: