Podotherapeut sokken zonder nadenPodotherapeut sokken zonder naden Podotherapeut in Wierden

Podotherapeut in Wierden

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Wierden? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het goede adres. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Kies een vestiging uit onderstaande lijst voor specifieke informatie over de praktijk in Wierden.

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Overijssel

Wat doet een podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Wierden?

Wanneer naar de podotherapeut?

Wanneer naar de podotherapeut?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Wierden.

Door het uitvoeren van een onderzoek kan onze podotherapeut in Wierden de oorzaak van uw klachten achterhalen en daarbij een passend behandelplan opstellen. Daarbij kunt u denken aan het aanmeten van podotherapeutische zolen, een orthese (teenstukje) of het geven van een schoenadvies.

Om een bezoek aan een podotherapiepraktijk in Wierden zo makkelijk mogelijk te maken zijn we op diverse locaties in de stad gevestigd. Zo is er altijd een podotherapeut bij u in de buurt.

Steunzolen aanmeten in Wierden

Steunzolen aanmeten in Wierden

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Wierden om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.