Podotherapeut inlegzolen in schoenenPodotherapeut inlegzolen in schoenen Podotherapeut in Zoetermeer

Podotherapeut in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Zoetermeer? Dan kunt u op verschillende locaties terecht. Voorbeelden zijn podotherapiepraktijken aan de Bijdorplaan in Gezondheidscentrum Driemanspolder, aan de Groen-Blauwlaan in Gezondheidscentrum Rokkeveen of in Gezondheidscentrum Seghwaert aan de Parkdreef. Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wat doet een podotherapeut?

Podoloog Zoetermeer

Wat doet een podotherapeut?

Onze podotherapeuten in Zoetermeer doen uitgebreid onderzoek naar het ontstaan van klachten aan de voeten, benen, knieën en heupen. Mogelijke onderdelen van het behandeltraject zijn steunzolen op maat, een orthese, (medical) taping, nagelbeugel en uitgebreid advies op het gebied van schoenen en eventueel training.

Lees meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken in Zoetermeer?

Overzicht podotherapeuten in Zoetermeer

Overzicht podotherapeuten in Zoetermeer

Bekijk het complete overzicht met podotherapiepraktijken in Zoetermeer hieronder en selecteer een gewenste locatie voor meer informatie.

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Zoetermeer?

Wanneer gaat u naar de podotherapeut in Zoetermeer?

Heeft u last van zere voeten? Pijn bij het lopen? Dan is het aan te raden om eens een bezoek te brengen aan één van onze podotherapeuten in Zoetermeer. De podotherapeut is de specialist op het gebied van de voet en alle klachten die daaruit voortkomen. Veelvoorkomende klachten zijn pijn in de achillespees, hielspoor (fasciitis plantaris) en een doof of tintelend gevoel in de voeten.

Steunzolen aanmeten in Zoetermeer

Steunzolen aanmeten in Zoetermeer

Veel mensen hebben bij voorbaat interesse in het aanmeten van steunzolen op maat. Het is goed om te weten dat steunzolen op maat slechts één van de mogelijkheden is voor het behandelen van uw voet gerelateerde klachten. Het is belangrijk om een behandeltraject te hanteren dat past bij de klachten die u ervaart. De podotherapeut voert daarom altijd eerst een uitgebreid onderzoek uit naar het ontstaan van uw klachten. Daaruit volgt een behandelplan. Het is mogelijk dat daarin een therapie met behulp van steunzolen wordt aangeraden. Als dat het geval is, maakt de podotherapeut een 3D-scan van uw voeten. Op basis daarvan kan een zeer gedetailleerd digitaal ontwerp worden gemaakt voor uw steunzolen op maat. Deze techniek is beschikbaar binnen alle podotherapiepraktijken van Voetencentrum Wender in Zoetermeer. In veel gevallen wordt de zooltherapie gecombineerd met adviezen op het gebied van belasting en het dragen van de juiste schoenen.

We hebben een overzicht gemaakt van locaties in Zoetermeer om steunzolen aan te meten.

Bekijk het overzicht hier

Altijd een stap verder.