Podotherapie Den Haag Appelstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Legemaat en Van Gijn in Den Haag, aan de Appelstraat in de Vruchtenbuurt.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Legemaat en Van Gijn in Den Haag, aan de Appelstraat in de Vruchtenbuurt. U kunt de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte, Appelstraat, bevindt zich op enkele minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van de huisartsenpraktijk bevindt zich aan de kant van de Tomatenstraat. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte direct links, naast de balie. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de fysiotherapeut, prikpost, osteopaat en diëtist. U hoeft zich vooraf niet te melden. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Rond de praktijk kunt u gratis parkeren. Tussen 17:00 en 21:00 geldt een tarief van €1,85 per uur.

Podotherapie Den Haag Appelstraat

Podotherapie Den Haag Appelstraat

Appelstraat 21
2564EA, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

MCAppel21

MC Appel21

Het centrum Appel21 staat voor een persoonlijke benadering van de patiënt, waarbij de familie een speerpunt vormt voor preventieve en curatieve behandeling.

MC Appel21

Wij zijn aangesloten bij: