Podotherapie Den Haag Avicenna

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij huisartsenpraktijk Avicenna in Den Haag, aan de Zuidlarenstraat, in de wijk Morgenstond.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij huisartsenpraktijk Avicenna in Den Haag, aan de Zuidlarenstraat, in de wijk Morgenstond. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Zweeloostraat, bevindt zich op enkele minuten loopafstand. De Zuidlarenstraat is een zijstraat van de Dedemsvaartweg.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte waar u mag plaatsnemen vindt u direct bij binnenkomst, tegenover de balie van de huisartsassistent. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Podotherapie Den Haag Avicenna

Podotherapie Den Haag Avicenna

Zuidlarenstraat 197-199
2545VT, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: