Podotherapie Den Haag de Doc

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum De Doc.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Den Haag, aan de Boomsluiterskade in de Rivierenbuurt. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer te bereiken. Treinstation Den Haag Centraal bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de locatie. Onze praktijk bevindt zich in het gezondheidscentrum, niet te verwarren met de losstaande podotherapiepraktijk in het tegenover gelegen pand.

Zo vindt u de wachtruimte

Onze podotherapeut houdt spreekuur in een ruimte die wordt gedeeld met de diëtiste. Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen, bij de balie. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de huisarts, fysiotherapeut en diëtiste. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Rond het centrum en in de straat daar omheen geldt betaald parkeren tegen een tarief van €2,70 per uur.

Podotherapie Den Haag de Doc

Podotherapie Den Haag de Doc

Boomsluiterskade 299
2511 VJ, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: