fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanwijzing schoenenPodotherapeut advies schoenen Podotherapie Den Haag de Koning

Podotherapie Den Haag de Koning

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich binnen Gezondheidscentrum de Koning aan de Koningstraat in de Schilderswijk, Den Haag.

Podotherapie Den Haag de Koning

Koningstraat 104
2515 JT, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich binnen Gezondheidscentrum de Koning aan de Koningstraat in de Schilderswijk, Den Haag. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer te bereiken. Neemt u de tram, dan kunt u uitstappen bij halte ‘Om en Bij’. Deze halte bevindt zich op 9 minuten loopafstand van de locatie. Neemt u de trein, dan kunt u reizen naar station Holland Spoor. Dit station bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. Deze wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken in het pand, zoals de huisarts, tandarts, fysiotherapeut en diëtist. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Rond het pand kunt u aan de straat betaald parkeren, tegen een tarief van €1,85 per uur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Cheriann

    Podotherapeut i.o.

  • Sonja

    Praktijkondersteuner Podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: