Podotherapie Den Haag de Rubenshoek

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij gezondheidscentrum ‘De Rubenshoek’ in Den Haag, aan de Van der Vennestraat, in de Schilderswijk.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij gezondheidscentrum ‘De Rubenshoek’ in Den Haag, aan de Van der Vennestraat, in de Schilderswijk. Het pand bevindt zich op een kruispunt met de Vaillantlaan. Het gezondheidscentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte, Vaillantplein, bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte en de praktijk van de podotherapeut bevinden zich op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum. Wanneer u zich meldt bij de receptie, mag u plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met andere zorgpraktijken. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Rond het gezondheidscentrum kunt u parkeren tegen een tarief van €2,70 per uur.

Podotherapie Den Haag de Rubenshoek

Podotherapie Den Haag de Rubenshoek

Van der Vennestraat 185
2525CE, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: