088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Den Haag Houtwijk

Podotherapie Den Haag Houtwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Houtwijk, aan de Hildo Kroplaan, tegenover de Albert Heijn in de Houtwijk.

Podotherapie Den Haag Houtwijk

Hildo Kroplaan 71
2552 XM, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Houtwijk, aan de Hildo Kroplaan, tegenover de Albert Heijn in de Houtwijk. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Houtwijklaan, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte waar u mag plaatsnemen vindt u direct bij binnenkomst aan uw rechterhand. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de fysiotherapeut, diëtist en verloskundige. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en naast het gezondheidscentrum.

Let op! tussen maandag 19 februari en eind april 2024 zijn er werkzaamheden aan het kruispunt van de Hildo Kroplaan met de Houtwijklaan. Houd rekening met extra reistijd.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59103869196

    Marieke

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: