Podotherapie Den Haag Houtwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Houtwijk, aan de Hildo Kroplaan, tegenover de Albert Heijn in de Houtwijk.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Houtwijk, aan de Hildo Kroplaan, tegenover de Albert Heijn in de Houtwijk. De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Houtwijklaan, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte waar u mag plaatsnemen vindt u direct bij binnenkomst aan uw rechterhand. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de fysiotherapeut, diëtist en verloskundige. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde en naast het gezondheidscentrum.

Podotherapie Den Haag Houtwijk

Podotherapie Den Haag Houtwijk

Hildo Kroplaan 71
2552 XM, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: