Podotherapie Den Haag Lage Veld

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Lage Veld in Den Haag, aan de Middenweg, in de wijk Lage Veld.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte, Parijsplein, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut direct bij binnenkomst door de hoofdingang van het centrum. De wachtruimte wordt gedeeld met verschillende praktijken, waaronder de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog en verloskundige. U mag hier plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Podotherapie Den Haag Lage Veld

Podotherapie Den Haag Lage Veld

Middenweg 157
2548 VE, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo GZC Lage veld

Gezondheidscentrum Lage Veld

SHG gezondheidscentrum Lage Veld biedt gezondheidszorg voor de bewoners in de wijk Wateringse Veld.

Gezondheidscentrum Lage Veld

Wij zijn aangesloten bij: