088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Den Haag Leidschenveen

Podotherapie Den Haag Leidschenveen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan het Harriet Freezerhof, in gezondheidscentrum Leidschenveen.

Podotherapie Den Haag Leidschenveen

Harriet Freezerhof 195
2492 JC, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in SHG Gezondheidscentrum Leidschenveen, aan het Harriet Freezerhof. Het pand zit tegenover winkelcentrum Leidschenveen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Den Haag, Leidschenveen Centrum’ en bevindt zich op 4 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde tramhalte is ‘Den Haag, Leidschenveen’ en bevindt zich ook op 4 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter het pan

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59106511796

    Kelly

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: