Podotherapie Den Haag Leidschenveen

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan het Harriet Freezerhof, in gezondheidscentrum Leidschenveen.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in SHG Gezondheidscentrum Leidschenveen, aan het Harriet Freezerhof. Het pand zit tegenover winkelcentrum Leidschenveen. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is 'Den Haag, Leidschenveen Centrum' en bevindt zich op 4 minuten loopafstand. De dichtstbijzijnde tramhalte is 'Den Haag, Leidschenveen' en bevindt zich ook op 4 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter het pand.

Podotherapie Den Haag Leidschenveen

Harriet Freezerhof 195
2492 JC, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Behandeling bij de podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: