fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze praktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, aan de Strausslaan, in de wijk Nieuw Waldeck.

Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Strausslaan 90
2551 NR, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, aan de Strausslaan, in de wijk Nieuw Waldeck. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer te bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte, Buitentuinen, bevindt zich op ongeveer 8 minuten loopafstand van de praktijk. Tramhalte Muurbloemweg en bushalte Groen van Prinstererlaan bevinden zich op 9 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken in het pand, zoals de diëtiste, fysiotherapeut en de huisarts. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59103869196

    Marieke

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: