Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze praktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, aan de Strausslaan, in de wijk Nieuw Waldeck.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze praktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Nieuw Waldeck, aan de Strausslaan, in de wijk Nieuw Waldeck. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer te bereiken. De dichtstbijzijnde tramhalte, Buitentuinen, bevindt zich op ongeveer 8 minuten loopafstand van de praktijk. Tramhalte Muurbloemweg en bushalte Groen van Prinstererlaan bevinden zich op 9 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken in het pand, zoals de diëtiste, fysiotherapeut en de huisarts. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Podotherapie Den Haag Nieuw Waldeck

Strausslaan 90
2551 NR, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: