fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Den Haag Statenkwartier

Podotherapie Den Haag Statenkwartier

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Eisenhowerlaan, in het pand van Huisartsenpraktijk Statenkwartier.

Podotherapie Den Haag Statenkwartier

Eisenhowerlaan 81
2517 KK, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in het pand van huisartsenpraktijk Statenkwartier, aan de Eisenhowerlaan. Het pand zit naast het gebouw van Europol. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Den Haag, World Forum’ en bevindt zich op 1 minuut loopafstand. De dichtstbijzijnde tram halte is ‘Den Haag, World Forum’ en bevindt zich ook op 1 minuut loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte:

Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de gedeelde wachtruimte. U hoeft zich voor af niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren:

U kunt voor het pand gratis parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59913388796

    Kristn

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: