088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut uitleg anatomisch voetproblemenPodotherapeut uitleg anatomisch voetproblemen Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag, aan de Ruijsdaelstraat in de Schilderswijk, in de buurt van Basisschool de Voorsprong.

Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Ruijsdaelstraat 15
2525 AA, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag, aan de Ruijsdaelstraat in de Schilderswijk, in de buurt van Basisschool de Voorsprong. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Vaillantplein, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie. U kunt er ook voor kiezen de tram te nemen. Tramhalte Vaillantplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u wachtruimte aan uw rechterhand, direct na de schuifdeuren. De wachtruimte wordt gedeeld met de de huisarts en de fysiotherapeut. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Rond het gezondheidscentrum geldt betaald parkeren met een tarief van €2,25 per uur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Sonja

  Praktijkondersteuner Podotherapie

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  79912529196

  Geert-Jan

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59913388796

  Kristn

  Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: