Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag, aan de Ruijsdaelstraat in de Schilderswijk, in de buurt van Basisschool de Voorsprong.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vaillantplein in Den Haag, aan de Ruijsdaelstraat in de Schilderswijk, in de buurt van Basisschool de Voorsprong. Het gezondheidscentrum is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Vaillantplein, bevindt zich op 1 minuut loopafstand van de locatie. U kunt er ook voor kiezen de tram te nemen. Tramhalte Vaillantplein bevindt zich op 5 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u wachtruimte aan uw rechterhand, direct na de schuifdeuren. De wachtruimte wordt gedeeld met de de huisarts en de fysiotherapeut. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Rond het gezondheidscentrum geldt betaald parkeren met een tarief van €2,25 per uur.

Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Podotherapie Den Haag Vaillantplein

Ruijsdaelstraat 15
2525 AA, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: