Podotherapie Den Haag Valeriusstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Robert Schilte Orthopedie in Den Haag
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich aan de Valeriusstraat, in de wijk Stadhoudersplantsoen. De praktijk is met het openbaar vervoer goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, Cornelis de Wittlaan, is op 5 minuten loopafstand van de podotherapeut.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst in het pand vindt u direct de wachtkamer waar u mag plaatsnemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de orthopedie en medisch pedicure. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Tegenover het gebouw en in de omliggende straten kunt u gratis parkeren tot 13:00 uur. Daarna geldt een tarief van €1,85 per uur.

Podotherapie Den Haag Valeriusstraat

Podotherapie Den Haag Valeriusstraat

Valeriusstraat 89
2517 HP, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: