Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vijfhoek in Den Haag, aan het Vaillantplein, in de Schildersbuurt-West.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vijfhoek in Den Haag, aan het Vaillantplein, in de Schildersbuurt-West. Het pand is gelegen naast de rotonde. U kunt de podotherapeut goed bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte, Hobbemastraat, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Let op: deze locatie is niet ‘Gezondheidscentrum Vaillantplein’. Deze twee locaties zijn vlak bij elkaar gelegen.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen, bij de balie. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de huisarts, fysiotherapeut en de diëtiste. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rond het gezondheidscentrum betaald parkeren.

Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Vaillantplein 7
2526HX, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: