088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vijfhoek in Den Haag, aan het Vaillantplein, in de Schildersbuurt-West.

Podotherapie Den Haag Vijfhoek

Vaillantplein 7
2526HX, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Vijfhoek in Den Haag, aan het Vaillantplein, in de Schildersbuurt-West. Het pand is gelegen naast de rotonde. U kunt de podotherapeut goed bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde tramhalte, Hobbemastraat, bevindt zich op 5 minuten loopafstand. Let op: deze locatie is niet ‘Gezondheidscentrum Vaillantplein’. Deze twee locaties zijn vlak bij elkaar gelegen.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u mag plaatsnemen, bij de balie. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de huisarts, fysiotherapeut en de diëtiste. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rond het gezondheidscentrum betaald parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59913388796

    Kristn

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: