Podotherapie Den Haag Zonneoord

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich dichtbij winkelcentrum ‘de Stede’ in Den Haag.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich dichtbij winkelcentrum ‘de Stede’. Het gezondheidscentrum wordt gedeeld met andere zorgverleners, waaronder verschillende huisartsenpraktijken en fysiotherapeuten. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel per bus als per tram. Tramlijnen 4 en 9 hebben haltes dichtbij de praktijk. Lijn 4 stopt bij halte Bouwlustlaan op 4 minuten loopafstand en lijn 9 stopt bij halte Beresteinlaan op 3 minuten loopafstand. Wanneer u met de bus reist pakt u bus 25 en stapt u uit bij halte Beresteinlaan, op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze kunt u bereiken door middel van de trap of de lift. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Podotherapie Den Haag Zonneoord

Podotherapie Den Haag Zonneoord

Zonneoord 288H
2544 KM, Den Haag

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: