088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Den Haag Zonneoord

Podotherapie Den Haag Zonneoord

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Den Haag? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich dichtbij winkelcentrum ‘de Stede’ in Den Haag.

Podotherapie Den Haag Zonneoord

Zonneoord 288H
2544 KM, Den Haag

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich dichtbij winkelcentrum ‘de Stede’. Het gezondheidscentrum wordt gedeeld met andere zorgverleners, waaronder verschillende huisartsenpraktijken en fysiotherapeuten. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, zowel per bus als per tram. Tramlijnen 4 en 9 hebben haltes dichtbij de praktijk. Lijn 4 stopt bij halte Bouwlustlaan op 4 minuten loopafstand en lijn 9 stopt bij halte Beresteinlaan op 3 minuten loopafstand. Wanneer u met de bus reist pakt u bus 25 en stapt u uit bij halte Beresteinlaan, op 1 minuut loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De wachtruimte bevindt zich op de eerste verdieping. Deze kunt u bereiken door middel van de trap of de lift. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rondom het gebouw. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Hier vindt u ook de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U vindt de wachtruimte door de blauwe bordjes in het pand te volgen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104689996

    Laura

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: