Podotherapie Dordrecht Crabbehof

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Dordrecht? Dan bent u bij Voetencentrum Wender aan het juiste adres. U vindt onze podotherapiepraktijk op het Van Oldenbarneveltplein 71 in Dordrecht.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in de schoenenwinkel van Wittepoel. De praktijk is gevestigd in de schoenenwinkel van Wittepoel, in Winkelcentrum Crabbehof. Deze locatie is te herkennen aan een paarse voorgevel.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst in de winkel vindt u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de winkel.

Parkeren

U kunt gratis parkeren met de blauwe parkeerkaart op de parkeerplaatsen voor restaurant Domino’s. Op de rest van het plein kunt u gratis parkeren en heeft u geen blauwe parkeerkaart nodig.

Podotherapie Dordrecht Crabbehof

Podotherapie Dordrecht Crabbehof

Van Oldenbarneveltplein 71
3317ES, Dordrecht

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: