Podotherapie Leiden Leidse Hout

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Leiden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Leidse Hout, aan de Dieperpoellaan in de wijk Houtkwartier, tegenover het Alrijne Ziekenhuis.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Gezondheidscentrum Leidse Hout, aan de Dieperpoellaan in de wijk Houtkwartier, tegenover het Alrijne Ziekenhuis. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Alrijne Ziekenhuis’ bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst vindt u direct de wachtruimte waar u plaats mag nemen. De wachtruimte wordt gedeeld met de huisarts en de fysiotherapeut. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren rond het gezondheidscentrum.

Podotherapie Leiden Leidse Hout

Podotherapie Leiden Leidse Hout

Dieperpoellaan 28
2334CN, Leiden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: