088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Medical taping podotherapieMedical taping podotherapie Podotherapie Leiden Merenwijk

Podotherapie Leiden Merenwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Leiden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Merenwijk, aan de Rosmolen in de Merenwijk in Leiden, tegenover winkelcentrum ‘De Kopermolen’.

Podotherapie Leiden Merenwijk

Rosmolen 2
2317SJ, Leiden

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Merenwijk, aan de Rosmolen in de Merenwijk in Leiden, tegenover winkelcentrum ‘De Kopermolen’. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Arendshof’ bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst passeert u de balie. U hoeft zich hier niet te melden. U kunt direct doorlopen naar de wachtruimte. Deze vindt u wanneer u rechts aanhoudt en met de bocht mee naar links loopt. In de achterste ruimte mag u plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rond het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104689996

    Laura

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: