Podotherapie Leiden Merenwijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Leiden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Merenwijk, aan de Rosmolen in de Merenwijk in Leiden, tegenover winkelcentrum ‘De Kopermolen’.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Merenwijk, aan de Rosmolen in de Merenwijk in Leiden, tegenover winkelcentrum ‘De Kopermolen’. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Arendshof’ bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst passeert u de balie. U hoeft zich hier niet te melden. U kunt direct doorlopen naar de wachtruimte. Deze vindt u wanneer u rechts aanhoudt en met de bocht mee naar links loopt. In de achterste ruimte mag u plaatsnemen. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren rond het gezondheidscentrum.

Podotherapie Leiden Merenwijk

Podotherapie Leiden Merenwijk

Rosmolen 2
2317SJ, Leiden

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: