088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Oegstgeest Apollolaan

Podotherapie Oegstgeest Apollolaan

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Oegstgeest? Dan kunt u terecht bij onze podotherapiepraktijk aan de Apollolaan.

Podotherapie Oegstgeest Apollolaan

Apollolaan 230
2341 AV, Oegstgeest

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich aan de Apollolaan in Oegstgeest. Het pand wordt gedeeld met andere zorgdisciplines, waaronder huisartsen en fysiotherapeuten. De praktijk bevindt zich dichtbij het Bos van Wijckerslooth. Onze locatie in Oegstgeest is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Leidsebuurt en bevindt zich op 6 minuten loopafstand.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt onze podotherapeut op de begane grond. U kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtruimte. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt rond het gebouw parkeren.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59104689996

    Laura

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: