fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Oegstgeest Haaswijk

Podotherapie Oegstgeest Haaswijk

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Leiden? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Haaswijk, op het Boerhaaveplein in Oegstgeest.

Podotherapie Oegstgeest Haaswijk

Boerhaaveplein 19
2343 LT, Oegstgeest

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich bij Huisartsenpraktijk Haaswijk, op het Boerhaaveplein in Oegstgeest. Het pand is gelegen naast de Lidl supermarkt. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Haaswijklaan’, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de praktijk en de wachtruimte van de podotherapeut op de eerste verdieping. Let op: er is geen lift aanwezig. U mag plaatsnemen in de wachtruimte. Deze wordt gedeeld met de huisarts. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59913388796

    Kristn

    Regioleider / Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: