088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut medical tapingPodotherapeut medical taping Diabetespodotherapie Ridderkerk Goed

Diabetespodotherapie Ridderkerk Goed

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Goed. Ons spreekuur op deze locatie is specifiek ingericht voor de behandeling van mensen met diabetes. Wij behandelen dan ook uitsluitend mensen met diabetes op deze locatie. In Ridderkerk kunt u voor reguliere podotherapie terecht bij onze partners van FIT Podotherapie. Bel voor reguliere podotherapie 085 210 7060.

Diabetespodotherapie Ridderkerk Goed

Jan Luykenstraat 8T
2985 BV, Ridderkerk

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Goed in Ridderkerk. De locatie is bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is ‘Jan Luykenstraat’, deze bevindt zich voor het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

Wij maken in Ridderkerk gebruik van de ruimte van FIT Podotherapie. Deze vindt u op de tweede etage, door de borden ‘Fit Podotherapie’ te volgen. U kunt direct naar de tweede etage gaan via de trap of de lift. Op de tweede etage bevindt zich een open wachtruimte, waar u kunt plaatsnemen. De behandelaar komt u daar vanzelf ophalen.

Parkeren

U kunt parkeren op de parkeerplaats van het gezondheidscentrum.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Dieuwertje

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: