088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapie Rijswijk Kruispunt

Podotherapie Rijswijk Kruispunt

Zoekt u podotherapie in Hengelo, in de wijk Groot Driene? Dan kunt u een afspraak maken bij onze locatie aan de H.C. Pootstraat, in Gezondheidscentrum De Driehoek.

Gratis voetscan in Hengelo

Voetencentrum Wender is nieuw in Hengelo. Wij maken daarom graag kennis met u. Tot 18 maart 2021 kunt u een afspraak maken voor een gratis voetscan. U geeft aan welke klachten u ervaart en de podotherapeut neemt de tijd om uw klachten te onderzoeken.

Plan gratis voetscan

Podotherapie Rijswijk Kruispunt

Doctor H.J. van Mooklaan 33
2286BB, Rijswijk

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Het pand is gelegen nabij winkelcentrum Groot Driene. U kunt de praktijk met het openbaar vervoer bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte, ‘Winkelcentrum Groot Driene’, bevindt zich op 2 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De podotherapeut houdt spreekuur op de eerste verdieping. Hier vindt u ook de wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U vindt de wachtruimte door de blauwe bordjes in het pand te volgen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Kwaliteitsgeregistreerd

    KP-nummer:
    59103869196

    Marieke

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Gratis voetscan?

Plan gratis voetscan

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: