088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Janine headerJanine header Podotherapie Rotterdam Rosestraat

Podotherapie Rotterdam Rosestraat

Bent u op zoek naar een behandeling bij een podotherapeut in Rotterdam? Maak dan een afspraak bij onze locatie in de Rosestraat.

Podotherapie Rotterdam Rosestraat

Rosestraat 123
3071 JP, Rotterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

In Rotterdam Zuid zijn wij gevestigd aan de Rosestraat. Wij zitten hier samen met huisartsen praktijk Jansen, Cure+ Fysiotherapie en logopediepraktijk Feijenoord-Noordereiland. Als u met het openbaar vervoer wilt komen kunt u lijnbus 77 nemen en uitstappen bij ‘Vrij Entrepot’. Vanaf hier is het nog 5 minuten lopen naar de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst kunt u de borden van podotherapie volgen en plaats nemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Er is beperkte parkeergelegenheid in de Rosestraat. U kunt de auto dichtbij parkeren in de Entropotstraat of parkeerplaats Zuid, de kosten zijn 1 euro per uur. Vanaf deze parkeerplaats is het nog 5 minuten lopen naar de praktijk.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
 • Dieuwertje

  Podotherapeut

 • Kwaliteitsgeregistreerd

  KP-nummer:
  59101446396

  Lucas

  Podotherapeut

 • Kim

  Praktijkondersteuner Podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: