fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut in behandelkamerPodotherapeut in behandelkamer Podotherapie Rotterdam Alexander

Podotherapie Rotterdam Alexander

Bent u op zoek naar een behandeling bij een podotherapeut in Rotterdam-Oost? Kom dan op bezoek bij onze podotherapiepraktijk in Gezondheidscentrum Alexander.

Podotherapie Rotterdam Alexander

Hoofdweg 328
3067 GK, Rotterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

De behandelruimte bevindt zich in Gezondheidscentrum Alexander, naast de Semiramistuin en tegenover Winkelcentrum Alexandrium. Het gezondheidscentrum is bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Metrostation Rotterdam Alexander bevindt zich op 10 minuten loopafstand van de locatie en bushalte Rotterdam, Alexandrium III bevindt zich op 2 minuten loopafstand.

Let op: Gezondheidscentrum Alexander aan de Hoofdweg 480 wordt verbouwd, waardoor onze behandelruimte zich tijdelijk bevindt in het pand aan de Hoofdweg 328.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het pand bevindt zich aan de kant van de sloot. U vindt de behandelruimte en de wachtruimte van de podotherapeut op de eerste verdieping. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

Parkeergelegenheid voor het gebouw.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Vanessa

    Podotherapeut

  • Amy

    Praktijkondersteuner Podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: