Podotherapie Rotterdam Charley Toorop

Bent u op zoek naar een behandeling bij een podotherapeut in Rotterdam-Oost? Maak dan een afspraak bij onze podotherapeut in Gezondheidscentrum Charley Toorop.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapie praktijk  is gevestigd aan de Charley Tooropsingel (In gezondheidscentrum Charley Toorop), in de wijk Zevenkamp en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Metrostation De Tochten bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie. Kiest u voor de bus, dan stapt u uit bij halte Tochtenweg. Deze bushalte bevindt zich op 7 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de wachtruimte van de podotherapeut als u bij binnenkomst direct links aanhoudt. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

Gratis parkeergelegenheid in de straat.

Podotherapie Rotterdam Charley Toorop

Podotherapie Rotterdam Charley Toorop

Charley Tooropsingel 48
3059 WG, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Fysionesse

FysioNesse

FysioNesse is voorzien van een groot aantal specialismen en is met volledig ingerichte oefenzalen in staat om hoogwaardige en adequate paramedische zorg te leveren.

 

FysioNesse

Wij zijn aangesloten bij: