fbpx
088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut functieonderzoek voeten behandelbankPodotherapeut functieonderzoek voeten behandelbank Podotherapie Rotterdam Levinas

Podotherapie Rotterdam Levinas

Bent u op zoek naar podotherapie in Rotterdam? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Levinas in Rotterdam.

Podotherapie Rotterdam Levinas

Noordeinde 97b
3061 EM, Rotterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

U kunt terecht bij onze podotherapiepraktijk aan het Noordeinde in Rotterdam. Onze praktijk bevindt zich op de begane grond van Gezondheidscentrum Levinas. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde metrostation, Gerdesiaweg, bevindt zich op 1 minuut lopen van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de ingang aan de voorkant van het gezondheidscentrum. Bij binnenkomst vindt u de wachtruimte. Hier mag u plaatsnemen. Deze ruimte wordt gedeeld met andere zorgverleners in het pand. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt betaald parkeren op zowel het parkeerterrein voor het Gezondheidscentrum als in de wijk.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Fleur

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: