Podotherapie Rotterdam Palmentuin

Bent u op zoek naar podotherapie in Rotterdam IJsselmonde? Dan bent u bij Voetencentrum Wender in het pand van schoenenzaak Wittepoel aan het juiste adres.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

U vindt onze podotherapiepraktijk aan de Palmentuin in Rotterdam, in het pand van schoenenzaak Wittepoel. In de buurt bevindt zich Winkelcentrum Keizerswaard. De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Tramhalte Keizerswaard en busstation Prinsenplein bevinden zich op loopafstand van de praktijk.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst via de ingang aan de zijkant van het pand vindt u direct een wachtruimte bij de receptie. U kunt de wachtruimte ook via de ingang van de schoenenzaak bereiken. U hoeft zich niet te melden en u mag plaatsnemen in de wachtruimte. De podotherapeut haalt u op.

Parkeren

U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats van schoenenzaak Wittepoel.

Podotherapie Rotterdam Palmentuin

Podotherapie Rotterdam Palmentuin

Palmentuin 63
3078 KJ, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Sportpodotherapie in Rotterdam

Bent u sporter en heeft u last van blessures of wilt u deze voorkomen? Dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan Rotterdam Palmentuin. Er wordt op deze locatie een loopanalyse gedaan met de modernste apparatuur en u wordt behandeld door sportpodotherapeuten. Zij hebben een speciale opleiding gevolgd om sportblessures te voorkomen en te verhelpen.

Meer over de loopanalyse
Hightech Voetenlab

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: