Podotherapie Rotterdam ‘t Slag

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rotterdam-Zuid? Onze podotherapie praktijk bevindt zich in Multifunctioneel Centrum ‘t Slag, op het Sandelingplein in de wijk Feijenoord, tegenover het politiebureau.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapie praktijk bevindt zich in Multifunctioneel Centrum ‘t Slag, op het Sandelingplein in de wijk Feijenoord, tegenover het politiebureau. Het gezondheidscentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte, Randweg, bevindt zich op 3 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

De ingang van het gezondheidscentrum bevindt zich op de hoek van de Groene hilledijk en de Strevelsweg. U vindt de wachtruimte van de podotherapeut op de eerste verdieping, het betreft de blauwe wachtkamer. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt betaald parkeren rond het gezondheidscentrum tegen een tarief van €1,72 per uur.

Podotherapie Rotterdam ’t Slag

Podotherapie Rotterdam ’t Slag

Sandelingplein 16e
3075 AG, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Gezond op Zuid

Gezond op Zuid

Kenmerkend voor Stichting Gezond op Zuid is het multidisciplinaire karakter van onze gezondheidscentra.

Gezond op Zuid

Wij zijn aangesloten bij: