Podotherapie Rotterdam Voorburgstraat

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rotterdam-Noord? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Gordelweg.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Gordelweg, aan de Voorburgstraat in de wijk Bergpolder in Rotterdam, nabij afrit 14 van de A20 en het Franciscus Gasthuis. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neemt u de bus, dan kunt u uitstappen bij halte ‘Talmastraat’. Deze bevindt zich op 4 minuten loopafstand van de locatie. Reist u met de tram, dan houdt u halte ‘Rotterdam Schieweg’ aan, op 8 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst op de begane grond treft u de wachtruimte van de podotherapeut, rechts van de liften. De wachtruimte wordt gedeeld met de huisartsenpraktijk. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt in de straat betaald parkeren.

Podotherapie Rotterdam Voorburgstraat

Podotherapie Rotterdam Voorburgstraat

Voorburgstraat 14
3037PM, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: