088 - 454 77 00
Afspraak maken Vergoedingen
Podotherapeut aanmeten inlegzolenPodotherapeut aanmeten inlegzolen Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rotterdam? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Wilhelminapier.

Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Otto Reuchlinweg 972
3072ME, Rotterdam

Praktijkinformatie

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Wilhelminapier, aan de Otto Reuchlinweg op de Wilhelminapier in Rotterdam, nabij de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer, waar u bij de halte Wilhelminaplein per tram en metro kunt uitstappen. Deze bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum Wilhelminapier, welke is gelegen direct naast de Albert Heijn.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst op de begane grond treft u direct de wachtruimte van de podotherapeut. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog en verloskundige. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt in parkeergarage Q-Park betaald parkeren, tegen een tarief van €2,00 per 30 minuten.

Medewerkers in deze vestiging

Medewerkers in deze vestiging
  • Silvia

    Podotherapeut

Wilt u een afspraak maken?

Wat doet de podotherapeut?

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Lees meer over podotherapie

Altijd een stap verder.

Wij zijn aangesloten bij: