Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rotterdam? Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Wilhelminapier.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapiepraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Wilhelminapier, aan de Otto Reuchlinweg op de Wilhelminapier in Rotterdam, nabij de Erasmusbrug in het centrum van Rotterdam. De praktijk is goed te bereiken met het openbaar vervoer, waar u bij de halte Wilhelminaplein per tram en metro kunt uitstappen. Deze bevindt zich op 4 minuten loopafstand van het gezondheidscentrum Wilhelminapier, welke is gelegen direct naast de Albert Heijn.

Zo vindt u de wachtruimte

Bij binnenkomst op de begane grond treft u direct de wachtruimte van de podotherapeut. De wachtruimte wordt gedeeld met andere praktijken, zoals de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog en verloskundige. Hier mag u plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt in parkeergarage Q-Park betaald parkeren, tegen een tarief van €2,00 per 30 minuten.

Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Podotherapie Rotterdam Wilhelminapier

Otto Reuchlinweg 972
3072ME, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Ook aanwezig binnen deze vestiging:

Logo Gezond op Zuid

Gezond op Zuid

Kenmerkend voor Stichting Gezond op Zuid is het multidisciplinaire karakter van onze gezondheidscentra.

Gezond op Zuid

Wij zijn aangesloten bij: