Podotherapie Rotterdam Zuiderkroon

Bent u op zoek naar een podotherapeut in Rotterdam? Onze podotherapie praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Zuiderkroon, op het Vlissingenplein in Rotterdam, in de wijk Pendrecht.
Maak een afspraak

Altijd een stap verder.

Praktijkinformatie

Onze podotherapie praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Zuiderkroon, op het Vlissingenplein in Rotterdam, in de wijk Pendrecht. De ingang van het gebouw is niet zichtbaar vanuit het Vlissingenplein. U vindt de ingang aan de achterzijde van het pand, aan de straat Tiengemetenhof, bij de apotheek. Het gezondheidscentrum is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Neemt u de bus, dan kunt u uitstappen bij de halte ‘Rotterdam Plein’. Deze halte bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de locatie.

Zo vindt u de wachtruimte

U vindt de praktijk en de wachtruimte van de podotherapeut op de tweede verdieping. Bij binnenkomst neemt u de trap of de lift. Wanneer u binnenloopt op de tweede verdieping, treft u aan uw rechterhand direct een wachtruimte waar u mag plaatsnemen. U hoeft zich vooraf niet te melden. De podotherapeut haalt u op uit de wachtruimte.

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor het gezondheidscentrum.

Podotherapie Rotterdam Zuiderkroon

Podotherapie Rotterdam Zuiderkroon

Vlissingenplein 1
3086 GZ, Rotterdam

Wat doet de podotherapeut?

De podotherapeut is de expert op het gebied van de voet en alles wat daarmee te maken heeft. Veel voorkomende klachten zijn hielspoor, achillespeesproblemen, zenuwpijn en meer. Een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een therapie met behulp van steunzolen, taping of een schoenadvies.

Meer over podotherapie

Wilt u een afspraak maken?

Medewerkers in deze vestiging

Wij zijn aangesloten bij: